Tag pausen alvorligt!

Jeg har holdt mit foredrag ”Tag smilet alvorligt!” utallige gange de seneste 20 år. Nu er jeg klar med et nyt foredrag, som er passet ind i tiden, som vi lever i. En tid med fokus på den manglende trivsel og de alt for store omkostninger (menneskelige som økonomiske) som stresspåfører os. Pauser kan hjælpe os til øget trivsel, færre sygedage og mindre stress.

Mit nye foredrag hedder ”Tag pausen alvorligt” og vi kommer omkring begrebet ”pause” fra mange forskellige vinkler. Du vil opleve, at dine deltagere dels reelt får sig en pause og dels, at de får lejlighed til at overveje, om de får pauser nok og om de pauser, de får reelt skaber værdi!

Uanset om du har 2 sekunder, 2 minutter, 2 timer, 2 dage, 2 uger, 2 måneder eller 2 år … så er der en pause, der passer til dig og som vil give dig styrke og energi!

Jane Rosengren (foredragsholder, executive coach, NLP træner, yogalærer og kropsterapeut) fortæller og viser, hvordan det er muligt at styrke dig, din arbejdsplads, dine kolleger, din familie med pauser.

Foredraget kan jeg tilpasses den tid, du har til rådighed, så ring gerne til mig på 28100831 eller skriv til jane@instantchange.dk og lad os snakke om, hvad I har brug for og hvordan jeg kan hjælpe jer til en øget trivsel.

Pris: 15.000 excl. moms, transport og evt. overnatning

Ja, jeg vil gerne booke YogaFerie eller
Ja, jeg har lige et par spørgsmål

Skriv til Jane/BodyMindness her

*Når du trykker ‘Send’, accepterer du at Jane må kontakte dig.