bm logo header hvid1 1

Bodymindness® Yoga er super stille yoga og mindset træning. Yogaen er blid og fører dig ind i afkroge af kroppen, som du måske aldrig har besøgt. Blidt – men intenst og insisterende – løsner vi spændinger. Bodymindness® Yoga er den blideste af blide yoga-former koblet med mindset træning. Det kan ind imellem være tanker, som skaber spændingerne og derfor inviteres du til at ”træne dine tanker” samtidig med, at vi arbejder med kroppen.

“Det er som massage – bare indefra” – sagde en deltager engang.
Alle kan deltage i BodyMindness® Yoga uanset køn, alder og form.

BodyMindness® Massage giver dig en helt unik oplevelse. Med de blideste berøringer inviteres din krop til at slippe de spændinger, som den ubevidst har skabt. Det er meget mere end bare massage – det er en rejse ind i kroppen og de forsvar (spændinger), som den af et godt hjerte har stablet på benene for at hjælpe dig.

bm lys udtalelser

Hvad vi tilbyder dig

Bodymindness® tilbyder yogaweekender og miniferier rundt i Danmark på de skønneste destinationer. Bodymindness® tilbyder yogaferier til udlandet til særligt udvalgte destinationer.

Vores destinationer ligger altid naturskønt og med vandrestier tæt ved.
Bodymindness® er så mildt og blidt, at det er rigtigt godt at kombinere med vandreture og gerne i bakket terræn.
På den måde bliver det mildt og blidt og vi får fat i de bittesmå steder i kroppen under yogaen og på vandreturene får vi så til gengæld fat i de noget større muskler og får lidt sved på panden. Mikro og makro …. yin og yang…. balance.

Alle vores aktiviteter er kraftigt stressreducerende og kraftigt detoxende for kroppen.
Så du kommer hjem ganske forfrisket!

Besøg vores Facebookside her.

Om Jane

jane profilbillede rund

Jane Abigail Rosengren er din underviser. Jane har 3 yogalæreruddannelser, er uddannet NLP træner og kropsterapeut og har udviklet konceptet BodyMindness®, som kobler yoga med mindfulness og mindset-træning. Så du får træning og næring til både krop og sind.
Jane har arbejdet professionelt med lederudvikling i mange år og gør det stadig, men har siden 2012 valgt at dedikere en del af sit arbejdsliv på at udvikle og undervise i BodyMindness®.

Du vil opleve, at Janes yoga er den mildeste af milde yogaformer. Med ganske enkle øvelser kommer du ind i kroge af kroppen, som de færreste har besøgt. Særligt fokus får nakke, skuldre, rygsøjle og lænd, da det er her langt, langt de fleste spændinger stammer fra og skal lind

Ja, jeg vil gerne booke YogaFerie eller
Ja, jeg har lige et par spørgsmål

Skriv til Jane/BodyMindness her

*Når du trykker ‘Send’, accepterer du at Jane må kontakte dig.