Hvad er BodyMindness® kropsterapeutisk Massage?

BodyMindness® kropsterapeutisk Massage er superblide berøringer, som hjælper kroppen til at løsne spændte muskler og bindevæv samt til at berolige nervesystemet og harmonisere hormonbalancen 
Bare læg dig på briksen og lad erfarne, varme, kyndige hænder finde dine ømme punkter og guide krop og sind til total afspænding. 
Alle behandlinger er af 2 timers varighed. 
Det er nemlig rigtigt vigtigt for mig, at i alt, hvad jeg beskæftiger mig med skal der være en oplevelse af, at ”der er masser af tid”.

Om Jane

Din behandler – Jane Rosengren – har arbejdet med krop og sind i mere end 30 år og er certificeret kropsterapeut med mange hundrede behandlinger bag sig. Jane har desuden over 20 års erfaring med ledercoaching og over 10 års erfaring som yogalærer og bruger mange uger hver år på Mallorca, hvor hun udbyder Yogaferier med vandreture. 

jane rund
Den bedste behandling, jeg nogensinde har fået. Og jeg har fået mange. Du gjorde det, som hverken læge eller fysioterapeut magtede, tak.
Karen
82 år
Jeg ved godt, at du ikke er psykolog, Jane … men du er altså virkelig god at snakke med. Jeg er så glad og min krop føles 20 år yngre.
Jette
68 år
Jeg sover igennem om natten nu, mærker roen brede sig i mit ellers så stressede system – tak for hjælpen, gode snakke og fantastiske hænder.
Susanne
52 år
Åh, jeg føler mig så let som … ja, som et snefnug – helt vidunderlig følelse.
Marianne
47 år
Mit operationsar føles nu helt anderledes blødt og det at blive rørt netop der, har haft en stor betydning for, at jeg føler, at jeg nu er kommet mig 100%.
Elin
33 år
1000 tak for 2 skønne, givende timer. Kan jeg få en tid igen om 14 dage?
Ivan
59 år

Pris

Prisen for 2 timer er 1.200,-
Jeg er én af dem, der gerne vil være med til at holde liv i vores kontanter og foretrækker derfor kontant afregning. Og jeg betaler altså skat!
Men du kan også bankoverføre.

Massage 1

Kontakt / Book

Ring til Jane på 28100831 eller skriv til jane@instantchange.dk for at booke din tid.
Min klinik ligger i Gentofte på Brogårdsvej 22 (lige ved Gentofte station). 

Parkering lige ved døren.

Følg BodyMindness® på Facebook

Se fotos, videoer, begivenheder og deltageres anmeldelser.

Ja, jeg vil gerne booke YogaFerie eller
Ja, jeg har lige et par spørgsmål

Skriv til Jane/BodyMindness her

*Når du trykker ‘Send’, accepterer du at Jane må kontakte dig.